GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Amint megvan az esküvő időpontja és eldöntötted milyen esküvőt szeretnél célszerű elkezdeni a menyasszonyi ruha kiválasztását. Hiszen nem ugyanaz illik egy nagy létszámú templomi esküvőhöz mint egy csendes meghitt szertartáshoz. Arról nem is beszélve, hogy általában a vőlegény öltönyét, valamint az esküvői dekorációt is a menyasszonyi ruha stílusához igazítjuk általában. A próba előtt pár nappal jelezd kérlek látogatásod, a zsúfolt időpontokra (hétvége, esti órák) 2-3 héttel előbb célszerű időpontot foglalni.

A menyasszonyi ruhapróba időtartama 1 óra, ami stílustanácsadást is magában foglal. Azaz nem kizárólag azokat a modelleket adjuk fel a menyasszonyra amiket fénykép alapján kiválasztott, hanem igyekszünk a sok éves tapasztalatunk alapján megtalálni az „álomruhát”. Rengeteg levelet kapunk, hogy „Soha nem vettem volna fel a ruhám ha nem adjátok rám!

Igen, pár fotót lehet készíteni a menyasszonyi ruháról. Azt fontos megjegyezni, hogy a telefonnal készült képek nem mindig adják vissza ugyanazt amit a tükörben látsz. Azt tanácsoljuk inkább a szívedre hallgass!

Mindenképp valaki olyannal akinek az ízlésében 100%-ig megbízol! Célszerű minél kevesebb kísérővel érkezni és nagyon fontos, hogy ismerje az egyéniséged és ne feltétlen a saját ízlését akarja Rád erőltetni!

Mivel a menyasszonyi ruhák állagának megőrzése nagyon fontos hogy megfelelő higiéniával érkezz és a lehető legkevesebb sminket viselj! Nagyon megköszönjük ha a próba idején nem viselsz rúzst. Kényelmes fehérneműben gyere, amennyiben szükséges tudunk próbacipőt biztosítani.

Üzletünkben a bérleti díjak 180 – 300.000,-Ft között mozognak márkától függően

Igen. Az 1 órás próba + stílustanácsadás költsége 5.000,-Ft, melyet teljes egészében beszámítunk a kölcsönzési/vételárba.

A bérleti díj magában foglalja a menyasszonyi ruha tisztítását, méretre igazítását, illetve a különféle kiegészítőket (fátyol, stóla). A bérlet időtartama: az esküvő előtti pénteken lehet elvinni a ruhát, az esküvőt követő hétfőn kérjük annak visszahozását.

Amennyiben ruhát szeretnél rendelni a szállítási idő 4-5 hónap.

Üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni. Foglalási díj: a bérleti díj 50%-a.